Terug

Sperm Booster - 60 capsules

 • Sperm Booster - 60 capsules
 • Sperm Booster - 60 capsules
 • Sperm Booster - 60 capsules

 • SKU: S.B-60
 • Artikelcode: 132501
 • EAN: 8718403900231

Meer en beter Sperma Booster | Ontwikkeld om volume sperma te vergroten | Levert een positieve bijdrage van de kwaliteit van het sperma | Gunstige invloed op de smaak van het sperma | Intenser genot orgasme | Erectie ondersteunende ingrediënten.

€ 34,95

Aan verlanglijst toevoegen

 • Volgende dag in huis TooltipOp werkdagen besteld is volgende dag in huis!
 • Gratis verzending binnen Nederland
 • Officiële Senserex ® website
 • Snel en discreet verzonden
Placeholder8,8

“Uitstekende combinatie van potentie en libido producten.”

Productomschrijving

Sperm Booster - 60 capsules

Meer sperma booster

Senserex Sperm Booster bevordert de kwaliteit en smaak van sperma en heeft een positieve invloed op de productie van sperma. Senserex Sperm Booster heeft een speciale innoverende samenstelling van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die tevens bijdragen om de erectie, het orgasme en de potentie te stimuleren.

Senserex Sperm Booster stimuleert de natuurlijke energiebronnen in het lichaam. De toegepaste ingrediënten kunnen al binnen enkele dagen actief zijn in je lichaam. Zodoende kan je merken dat er meer sperma wordt aangemaakt en je orgasme wordt gestimuleerd zodat je het langer en intenser kunt beleven. De positieve invloed van geconcentreerde natuurlijke ingrediënten op je potentie, het aanmaken van sperma, en je versterkte libido werden al door verschillende studies aangetoond. De geconcentreerde ingrediënten van Senserex Sperm Booster worden al eeuwen gebruikt voor de behandeling van ejaculatie en potentie en worden geproduceerd via een innovatief fermentatieproces.

Hoe komt een zaadlozing tot stand?

Een zaadlozing wordt komt tot stand  bereikt door een intense wrijving over het mannelijke geslachtsorgaan. Dit signaal wordt overgebracht naar het zenuwstelsel waarop vervolgens de ademhaling versnelt en er in de hersenen een orgasme plaatsvindt. Wanneer je effectief klaar bent om je zaad te lozen knijpen de peniswanden zich samen zodat er genotsgolven in het lichaam ontstaan. Deze genotsgolven stuwen het zaad naar voren, waarna het zaad zich vervolgens vermengt met andere vloeistoffen in de prostaat en het tenslotte sperma wordt. De spieren van de plasbuis knijpen vervolgens direct samen en stuwen het sperma uit de opening van de penis en drukken de spieren van de blaas samen om ervoor te zorgen dat het sperma terug gezogen wordt in de penis.

Vergroting zaadlozing

Bij een gezonde man heeft het ejaculeren een doorsnee volume tussen 0,5 en 3,5 milliliter sperma vloeistof. De hoeveelheid zaad die je produceert hangt onder meer af van wanneer de vorige zaadlozing heeft plaatsgevonden en andere factoren zoals een gezonde levensstijl etc. Senserex Sperm Booster stimuleert je lichaam met de bestanddelen die het lichaam nodig heeft om het volume van de zaadlozing te verhogen.

Spermakwaliteit verbeteren

Ingrediënten zoals Arginine en Maca hebben diverse functies in het lichaam. Arginine speelt ook een rol in de vruchtbaarheid van mannen. De kwaliteit van het sperma wordt bepaald op grond van 2 verschillende aspecten.

 • Hoeveelheid spermacellen die je ejaculatie omvat
 • De beweeglijkheid van deze cellen

De beweeglijkheid van zaadcellen

Een essentiële eigenschap van gezonde zaadcellen is het vermogen om te zwemmen. De beweeglijkheid van zaad wordt gemeten door het nemen van een spermamonster. De aanmaak van stikstofoxide wordt door middel van Arginine bevorderd en zorgt voor beweeglijker zaadcellen.

Hoeveelheid spermacellen

Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat ingrediënten als Maca en Arginine een stimulerende werking blijken te hebben bij het vergroten van de hoeveelheid spermacellen en de kwaliteit daarvan.

Voeding en Lifestyle

Om de kwaliteit van sperma te verhogen is ook een gezonde levenswijze van belang. Roken, overmatig alcoholgebruik, drugs en overgewicht hebben een negatieve invloed op de kwaliteit van het sperma en dus op je seksleven.

Potentie en erectie

Door het gebruik van potentie en erectie stimulerende kruiden heeft Senserex Sperm Booster een positieve invloed op het libido en het tot stand komen van een erectie. De ingrediënten van Senserex Sperm Booster ondersteunen de doorstroming in de bloedvaten naar de geslachtsorganen waardoor je makkelijker een erectie krijgt. 

Smaak van sperma

De smaak van sperma is doorgaans bitter en zout wat niet echt prettig is. Onaangenaam smakend sperma kan de geslachtsgemeenschap remmen en vooral de orale seks minder plezierig maken voor jou en je partner. Onderzoeken hebben aangetoond dat de smaak van sperma samenhangt met wat je consumeert. Senserex Sperm Booster speelt een rol in de verandering van de smaak van het sperma. De ingrediënten dragen bij aan een mildere, aangenamere en zoetere smaak van sperma en daarmee je seksleven een positieve boost kan geven.

Intenser orgasme

Senserex Sperm Booster helpt om meer sperma te produceren. De productie van zaad  houdt direct verband met de intensiteit van het orgasme. Een climax vindt plaats wanneer pulsering in het geslachtsdeel het sperma naar buiten dringt. Een grotere hoeveelheid zaad kan de spieren in de penis langer en harder laten functioneren waardoor intensere orgasmes ontstaan.

Voordelen Senserex Sperm Booster

Door de speciaal uitgekozen combinatie van krachtige hoogwaardige ingrediënten is Senserex Sperm Booster een sterk stimulerend middel om meer sperma te produceren, tevens de gezondheid van het zaad te bevorderen en potentie te ondersteunen. Ook heeft het een gunstige invloed op smaak en helderheid van het sperma.

Dosering

Neem dagelijks 2 tabletten in met voldoende water. Wij adviseren om 1 capsule in de ochtend te nemen en 1 capsule in de avond. Één pot Senserex Sperm booster bevat 60 capsules en staat voor een maandkuur. Voor het beste resultaat adviseren wij Senserex Sperm Booster een langere periode achter elkaar te gebruiken. Hiervoor kun je beginnen met een kuur van 2 á 3 maanden.

Veilig gebruik

Senserex Sperm Booster bevat 100% natuurlijke ingrediënten, er zijn geen
bijwerkingen bekend bij het gebruik van dit product. Wij adviseren je de aanbevolen dosering van 2 capsules per dag niet te overschrijden en de instructies in de bijsluiter op te volgen. Lees in de bijsluiter of je niet allergisch bent voor één van de ingrediënten.

Ingrediënten

Muira Puama Extract, Maca Extract, Guarana Extract, Kolanoot Extract, L-taurine Ginkgo, BiloBa Extract, L-arginine | Colorant: Briliant Blue Fcf-Food Blue 2, Magnesium Stearate, Titanium Dioxide. Filler Mcc, Amino Acid.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25 °C) op een donkere, droge plaats bewaren buiten bereik van kinderen houden.

Info

Een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Dit voedingssupplement is geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Waarschuwingen:niet gebruiken bij hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten aandoeningen aan nieren en/of urinewegen, diabetes, vergrote prostaat, gelijktijdig gebruik van andere  medicijnen of  M.A.O. remmer.

Specificaties

Specificaties voor: Sperm Booster - 60 capsules

 • Bewaaradvies Het product dient buiten het bereik van kleine kinderen te worden bewaard. Bewaar het product droog, beschermd tegen licht en niet boven de 25 °C.
 • Inhoud 60 caps
 • Informatie Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding. Gebruik vanaf 18 jaar. Voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking lezen.
 • Waarschuwing Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.
 • Claims Gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

Verzending en retour

Verzending en retour

Producten worden discreet verpakt. Dat betekent dat alle bestellingen in een neutrale verpakking verzonden worden, inclusief een discrete verzendsticker.

Meer informatie

Retourzendingen dienen binnen 30 dagen na ontvangst aangemeld te worden bij onze klantenservice.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Sperm Booster - 60 capsules

  Sperm Booster - 60 capsules

  € 34,95

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »