Terug

  • Kwalitatieve Voedingssupplementen & Ondersteuning
  • Officiële Senserex® Website
  • Potentie Man & Libido Vrouw

Fatburner

Soms kan een steuntje in de rug gewenst zijn om je op weg te helpen. Je kunt kiezen voor voedingssupplementen die de stofwisseling op gang brengen en die de vetverbranding stimuleren.

Filters

Fatburner

Afslankpillen

Wanneer je gaat trouwen of er zich een andere speciale gelegenheid aandient, kan het zo zijn dat je een paar kilo's wilt afvallen om er op je best uit te zien en goed in je vel te zitten. Ook als de zomer eraan komt, willen velen een paar kilootjes afvallen. Dit gaat helaas niet vanzelf en een steuntje in de rug kan net voldoende zijn om je doel te bereiken. Zeker als je goed op je voeding let en actief bezig bent met het krijgen van voldoende lichaamsbeweging kan het erg frustrerend zijn als de resultaten uitblijven. Je inspanningen kunnen door het gebruik van voedingssupplementen alsnog worden beloond, omdat de juiste middelen je ververbranding en je stofwisseling in gang kunnen zetten.

Problemen met de gezondheid door overgewicht

De meeste mensen zijn wel bekend met het feit dat overgewicht verschillende gezondheidsproblemen kan veroorzaken. De aandoeningen die door een te zwaar lichaam kunnen ontstaan en die bij de meeste mensen wel bekend zijn, zijn onder andere een te hoog cholesterolgehalte, diabetes en pijnlijke gewrichten. Overgewicht bij vrouwen heeft echter ook zijn weerslag op de seksualiteit en vruchtbaarheid. Wanneer een vrouw te zwaar is, kan de productie van het hormoon oestrogeen dalen en kan de menstruatiecyclus worden verstoord of kan de menstruatie zelfs volledig stoppen. Overgewicht kan ook invloed hebben op het mentale vlak. Als je niet blij bent met je lichaam, dan kan je onzekerheid je seksleven in de weg staan. Je kunt jezelf niet langer aantrekkelijk vinden of de zin in seks neemt af. Een paar kilo minder kan zowel lichamelijk als geestelijk een groot verschil maken.

Elk lichaam is uniek

Er bestaat niet zoiets als een ideaal gewicht. Iedereen heeft een andere lichaamslengte en daarnaast speelt de lichaamsbouw ook een belangrijke rol in welk gewicht bij een persoon past. Staar je dus niet blind op het getal dat de weegschaal aangeeft, maar hecht vooral waarde aan hoe gezond je bent en aan hoe fit je je voelt. Je vastklampen aan een zogenaamd streefgewicht brengt stress met zich mee en stress kan juist gewichtstoename veroorzaken. Zeker wanneer je geneigd bent om meer (of minder gezond) te eten op de momenten dat je je gestrest voelt. Dit is op mannen en vrouwen van toepassing.

Een gezonde levensstijl ontwikkelen

Wat je vaak ziet bij mensen die op dieet zijn geweest, is dat ze na verloop van tijd weer op hun oude gewicht terug zijn. Tijdens een dieet verbieden veel mensen zichzelf bepaalde etenswaren. Door dit zelfopgelegde verbod wordt het volgen van het dieet een stressvolle aangelegenheid en dat maakt dat een dieet moeilijk vol te houden is. En ook als het je lukt om je gewenste gewicht te bereiken, zal je moeten blijven werken om dat gewicht te behouden. Daarom is het verstandiger om te kiezen voor eetgewoonten die ook op de lange termijn goed vol te houden zijn. Ontzeg jezelf geen lekkernijen, maar eet ze met mate en kies waar mogelijk voor gezondere alternatieven. Door kleine aanpassingen als het vervangen van frisdrank door water en het kiezen voor voedzaam broodbeleg in plaats van zoetigheid, ben je al een eind op de goede weg.

Maak van bewegen een gewoonte

Goede voeding is belangrijk om het lichaam van essentiële stoffen te voorzien en om op een goed gewicht te komen en te blijven, maar voldoende beweging draagt ook bij aan een gezond lijf en gewicht. Probeer wel te voorkomen dat je uit enthousiasme een té fanatiek trainingsschema volgt. Je kunt immers beter kiezen voor een gematigde activiteit als wandelen, fietsen of zwemmen dat je lang volhoudt dan dat je over je grenzen gaat en binnen korte tijd moet afhaken. Je kunt het best kiezen voor een sport die je echt leuk vindt. Iets dat je leuk vindt om te doen, is tenslotte eenvoudiger vol te houden.

Neem de tijd

Het is begrijpelijk dat je zo snel mogelijk de resultaten van je nieuwe levensstijl terug wilt zien op de weegschaal of in de spiegel. Toch is het uiteindelijk beter om de tijd te nemen voor het integreren van je nieuwe, gezondere gewoonten in je dagelijkse leven. Gemiddeld een halve kilo per week afvallen is een prima resultaat. Als het afvallen veel sneller gaat dan dit, dan gaat je lichaam in de overlevingsstand en in plaats van vet te verliezen, houdt je lijf dan juist vet vast. En dat is waarschijnlijk het laatste wat je wilt.

Een steuntje in de rug om je op weg te helpen

De juiste voeding, bewegen en voldoende water drinken helpen stuk voor stuk om af te slanken en gezonder te worden, maar soms kan een steuntje in de rug gewenst zijn om je op weg te helpen. Je kunt kiezen voor voedingssupplementen die de stofwisseling op gang brengen en die de vetverbranding stimuleren. Stoffen als groene thee-extract, chroom en konjakwortel kunnen jouw lichaam net even het zetje in de goede richting geven.

Het gebruik van voedingssupplementen

Afslankpillen zijn supplementen en vormen een aanvulling op de stoffen die je uit je voeding haalt. Dergelijke producten zijn geen vervanging voor een gezonde levensstijl en het is zaak dat je gezond eet, genoeg water drinkt en voldoende in beweging blijft om gewicht te verliezen. Desalniettemin kan het gebruik van voedingssupplementen je wél dat extra steuntje in de rug bieden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »