Terug

  • Kwalitatieve Voedingssupplementen & Ondersteuning
  • Officiële Senserex® Website
  • Potentie Man & Libido Vrouw

Senserex natuurlijke erectiepil

Senserex, hét potentiemiddel voor mannen heeft een positieve invloed op een erectie en de seksuele prestaties | Langer en intenser genieten | Senserex is ontwikkeld is om de erectie te bevorderen en de potentie te verhogen.

Filters

Senserex natuurlijke erectiepil

Senserex voor mannen

Senserex bevordert het libido en de erectie. Senserex is er op gericht om je weer te laten presteren als voorheen, en dit op een volkomen 100% natuurlijke basis. Senserex blijkt een fantastisch product te zijn om de diverse aspecten van de prestatie en de lust te stimuleren.

Erectie Boosters

Er zijn meerdere redenen mogelijk voor het feit dat het voor een man moeilijker is om een erectie te krijgen. Voorbeelden hiervan zijn de mentale druk om te presteren, stress, een depressie, maar ook het gebruik van bepaalde medicatie kan het krijgen van een erectie bemoeilijken. En ook al komen problemen met het krijgen en behouden van een erectie vaker voor, het blijft toch een gevoelig onderwerp. Mannen hebben vaak het idee dat het niet krijgen van een erectie afbreuk doet aan hun mannelijkheid en erover praten wordt niet snel gedaan, omdat er nog altijd een taboe rust op het onderwerp. Het gebruiken van voedingssupplementen kan een ondersteunende werking hebben en bijdragen aan een ontspannen gevoel, het stimuleren van het ontstaan van een erectie en deze zelfs mogelijk verlengen in sommige gevallen.

De erectie

Een erectie ontstaat doordat de zwellichamen die zich in de penis bevinden bij seksuele opwinding vol worden gepompt met bloed. De mate waarin deze zwellichamen opzwellen, is bepalend voor hoe stijf de penis zal worden. Wanneer na de zaadlozing het lichaam weer tot rust komt en het bloed uit de zwellichamen wegstroomt, neemt de erectie weer af en zal deze vervolgens volledig verdwijnen. Wanneer het lichaam goed functioneert, zal het dit allemaal zelf regelen.

Een goede doorbloeding is noodzakelijk bij het ontstaan van een erectie

Om een goede erectie te kunnen krijgen, is het zaak dat er een goede doorbloeding in jouw lichaam plaatsvindt. Een slechtere doorbloeding is een veelvoorkomende oorzaak van het niet of niet goed stijf kunnen worden van de penis. Dingen die je zelf kunt doen om te voorkomen dat je de doorbloeding in je lijf belemmerd, zijn onder andere het vermijden van het dragen van te strakke kleding, je alcoholgebruik stoppen of op zijn minst matigen en stoppen met roken. Gezonde voeding en regelmatig sporten verbeteren de doorbloeding, maar als deze dingen niet of te weinig helpen, dan kun je de doorbloeding in je lichaam ondersteunen door bijvoorbeeld voedingssupplementen met Ginkgo biloba, Peptides of Ginseng te gebruiken.

Verschillende oorzaken van een erectiestoornis

Een matige doorbloeding is een veelvoorkomende oorzaak van problemen de erectie, maar ook andere factoren, waaronder seksuele prestatiedruk, een gebrek aan beweging, stress en zorgen, genotsmiddelen als alcohol en tabak en medicijngebruik kunnen net zo goed de boosdoener zijn. Ook kan de leeftijd van een man een rol spelen. Naarmate een man ouder wordt, neemt de aanmaak van het hormoon testosteron af, waardoor zowel de erectie als het libido kan afnemen.

Het gebruik van erectiepillen

Het gebruiken van de welbekende, blauwe erectiepil klinkt wellicht als de ideale oplossing, maar toch kleven er enkele nadelen aan het gebruik ervan. Sommige van de erectiepillen die op de Nederlandse markt te verkrijgen zijn, kunnen ervoor zorgen dat de erectie wel vier tot zes uur aanhoudt. Zelfs na het ejaculeren kan de erectie in stand blijven door dit type pil te gebruiken. Wanneer dit niet is wat je wilt, kun je overwegen of een voedingssupplement op basis van kruiden wellicht een betere optie voor je is.

Leg jezelf geen tijdsdruk op

Veel mensen hebben het idee dat voorspel voornamelijk iets is wat vrouwen nodig hebben en kunnen waarderen, maar de tijd nemen om van een uitgebreid voorspel te genieten, werpt ook voor de man zijn vruchten af. Zeker voor mannen voor wie het al lastig is om een goede erectie te krijgen, kan het nemen van voldoende tijd veel voordeel opleveren. Zorg ervoor dat je ontspant door bijvoorbeeld een douche of een warm bad te nemen, brengt tijd samen met je partner door, geniet van een romantisch etentje en houd het vooral luchtig. Maak er geen ‘moeten’ van, want dit kan druk op je leggen en dat werkt zowel voor je seksuele plezier als voor je erectie averechts.

Deze voedingsstoffen kunnen je erectie bevorderen

Sommige voedingsstoffen zijn uitermate geschikt om je testosteronlevel een boost te geven en om de hormoonbalans in je lijf te herstellen. Zink is hier een goed voorbeeld van. Extract van de macawortel en L-Tyrosine zorgen op hun beurt voor een ontspannen gevoel en maken dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Supplementen waarin de verschillende vitamines B zijn opgenomen, helpen juist weer om het stressniveau te verlagen. Peptides van Rode Alg stimuleren een erectie. Tribulus extract is erg populair als supplement bij sporters. Het extract van de Tribulus plant wordt gebruikt om het libido te verhogen en erectie te stimuleren. Catuaba-extract is ook een erg populair ingrediënt bij natuurlijke erectie boosters. Welk type supplement bij jou past, is afhankelijk van wat bij jou de oorzaak is van het moeilijk kunnen krijgen van een erectie en van jouw persoonlijke voorkeuren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »