Terug

  • Kwalitatieve Voedingssupplementen & Ondersteuning
  • Officiële Senserex® Website
  • Potentie Man & Libido Vrouw

Senserex Female Libido Booster

Lustopwekker voor meer seksuele energie | Stimuleert het vrouwelijk libido | Gunstige invloed op vaginale afscheiding.

Filters

Senserex Female Libido Booster

Female Libido Boosters

Female Libido Boosters zijn ontwikkeld voor vrouwen met als doel orgasmes, het libido en seksuele energie te stimuleren. Na diverse onderzoeken en het testen van vele plantaardige ingrediënten waarvan bekend is dat ze het libido stimuleren zijn onderzoekers er met succes in geslaagd Senserex Female Libido Booster te ontwikkelen. 

Libido vrouw

Veel dames kennen het gevoel van geen of minder zin om te vrijen wel. Dit zegt niets over de hoeveelheid aantrekkingskracht die je voelt voor je partner. Je hebt simpelweg geen zin in seks. Gelukkig zijn er diverse, zorgvuldig samengestelde supplementen verkrijgbaar die je sex drive een boost kunnen geven. Denk onder meer aan supplementen met lustopwekkende kruiden, vitamines en mineralen.

Het libido

Het libido, oftewel de mate waarin iemand zin heeft in seks, verschilt per vrouw, maar kan ook variëren bij één persoon. Hier zijn meerdere mogelijke oorzaken voor aan te wijzen. Hoeveel zin je hebt, kan onder meer afhankelijk zijn van in welke fase van de menstruatiecyclus je zit. Ook de stress die je ervaart kan van invloed zijn op je libido. Zo zal een vrouw die continu onder druk staat op haar werk en weinig tijd heeft voor ontspanning hoogstwaarschijnlijk minder zin hebben in een avontuur tussen de lakens dan een vrouw die relaxed door het leven gaat en genoeg tijd heeft voor ontspanning en leuke dingen. Leeftijd en levensstijl kunnen eveneens van invloed zijn op hoeveel zin je in seks hebt.

De menstruatiecyclus

Gemiddeld genomen duurt de menstruatiecyclus van een vrouw zo'n 28 dagen. Het is heel gebruikelijk dat je libido tijdens de verschillende fasen van je cyclus anders is. Dit heeft te maken met de hormoonschommelingen die plaatsvinden in het lichaam. Zo zal een vrouw rond haar eisprong doorgaans meer zin in seks hebben, omdat ze tijdens die fase van haar cyclus het meest vruchtbaar is. Over het algemeen zal het libido lager zijn gedurende de menstruatie en vlak daarvoor. De schommelingen in de hormonen progesteron, oestrogeen en testosteron veroorzaken deze veranderingen in libido.

Testosteron

Hoewel oestrogeen en progesteron de hormonen zijn die het meest in verband worden gebracht met vrouwelijkheid maakt een vrouwenlichaam ook testosteron aan, al is het in mindere mate dan dat mannen dat doen. Het hormoon testosteron bepaalt mede hoe hoog of laag het libido is en wordt bij vrouwen geproduceerd in de eierstokken en de bijnieren. Hoe hoger het testosterongehalte, des te meer zin in seks je over het algemeen zult hebben. Het aanmaken van te veel testosteron kan voor vrouwen problemen geven. Zo kan de menstruatiecyclus worden verstoord of kan de menstruatie zelfs helemaal uitblijven. Ook kan er als gevolg van een te hoog testosteronniveau veel meer haargroei op het lichaam ontstaan dan wenselijk is.

Wat betekent de overgang voor het libido?

Het hormoon testosteron dat mede bepaalt hoe hoog het libido is, wordt aangemaakt in de eierstokken en de bijnieren. Wanneer een vrouw de overgang doormaakt of heeft doorgemaakt, produceren alleen bijnieren dit hormoon nog. De afname van testosteron en de vermindering van oestrogeen, wat ook een gevolg is van het ouder worden van een vrouw, maken dat de zin in seks zal verminderen. Door de afname van oestrogeen kan het zijn dat de vagina minder vochtig wordt bij seksuele opwinding. Wanneer dit natuurlijke glijmiddel niet voldoende wordt aangemaakt, kan het vrijen pijnlijk worden. Om dit onaangename gevoel te voorkomen, kun je een glijmiddel kiezen dat aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren, zodat je niet langer last hebt van een droge vagina.

Drukte als libidokiller

Naast schommelende hormoonspiegels ten gevolge van de menstruatiecyclus en de overgang heeft de dagelijkse drukte die veel vrouwen ervaren een negatief effect op de zin in seks. Als vrouw wordt er doorgaans veel van je verwacht, zowel door jezelf als door anderen. Je vervult verschillende rollen in je leven. Zo ben je een betrouwbare werknemer, een liefdevolle partner, een goede moeder, een vriendin waar mensen op kunnen bouwen en tegelijkertijd moeten het huishouden en de financiën ook nog geregeld worden. Het is dus niet gek dat de drukte in je hoofd het moeilijk maakt om je te ontspannen. En wanneer je vermoeid en gestrest bent, is de zin in een vrijpartij vaak ver te zoeken. Vergeet niet dat je naast alle rollen die je vervult zelf ook behoeften hebt. Plan zo nu en dan tijd in om écht te ontspannen. Laat je eens verwennen in een spa, volg yogalessen of geniet van een rustgevende wandeling. Doorbreek de drukte van alledag en gun je zelf wat me-time.

Voedingsstoffen om het libido te ondersteunen

Om het libido naar een hoger niveau te tillen, kun je kiezen voor ondersteuning door het gebruik van voedingssupplementen. Je kunt hierbij denken aan supplementen met stoffen als vitamines, mineralen en extracten die de doorbloeding bevorderen en je lichaam helpen in een ontspannen toestand te komen. Ook kun je kiezen voor supplementen met stoffen als zink, macawortel, cranberry, ginkgo biloba en de vitamines B2, B3 en C die alle een positieve werking hebben op de hormoonhuishouding van de vrouw. Siberische Ginseng, Guarana Extract, Kolanoot Extract, Muira Puama Extract, L-taurine en L-arginine zijn ook zeer populaire kruiden om het het libido te ondersteunen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »